وبلاگ

  • ۰
  • ۰

گار‏فرینی نان 35 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 43

فصل اول :

هدف کلی :

اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائة بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد .

هدف جزیی :

اشتغال زایی

سود آوری

اراعة یک کار مولد

کاهش ضایعات نان

افزایش کیفیت تولید

شکوفایی اقتصادی

رضایت مردم از نان‌های فانتزی

ضرورت تحقیق :

نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص می‌دهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم می‌باشد . یکی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشکلاتی است که در تهیه و پخت نان برای نانوای‌ها و خرید و استفادة نان‌ها برای مردم می‌باشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این مادة غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراکم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراکندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صف‌های تولانی نانوایی ها باعث می‌شود که خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود کنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نان‌های تئوری و سنتی بیشتر رایج گشته‌است . در این پروژه هر یک از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نان‌های دیگر را طوری پخت کنیم و راهکارهایی را استفاده کنیم که همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با کیفیت و آسان کمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .

1)مقدمه :

نان اصلی ترین غذای صفرة خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیب‌های زیاد . در تولید گندم در تهیة آرد ، نحوة پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین مادة غذایی نردم ما محسوب می‌شود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود 30 درصد از نان طبخ شده در کشور به دلیل مختلف دور ریزی می‌شود و سالانه میلیونها تومان هزینة اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشک ، نان کپک زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته می‌شود .

به طور کلی در طول سالیان دراز که پخت نان به شیوة سنتی رواج داشت . میزان ضایعات نان به شدت کنونی نبود . اما در دو دهة اخیر که جمعیت کشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است . روش‌های ماشینی پخت نیز رواج یافته است . عدم انطباق ذائقة مردم با نانی که توسط دستگاه های ماشینی پخت می‌شود . نان گندم و آرد و نحوة عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان کار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوة نگهداری و مصرف نان توسط مصرف کننده را









سایر محصولات :
گار‏فرینی نان 35 ص

گار‏فرینی نان 35...

تحقیق درمورد گاو ودامپروری

تحقیق درمورد گاو ودامپروری...

کار‏آفرینی چاپ 44 ص

کار‏آفرینی چاپ 44 ص...

تحقیق درمورد کمبود مس 15 ص

تحقیق درمورد کمبود مس 15 ص...

تحقیق در مورد سیاست های پولی هنوز انبساطی است 11ص

تحقیق در مورد سیاست های...

کارخانه شیر ومحصولات لبنی پگاه مشهد 30ص

کارخانه شیر ومحصولات لبنی پگاه مشهد...

تحقیق درمورد پودر شفیره کرم ابریشم – یک ماده غذایی غیر متداول 7 ص

تحقیق درمورد پودر شفیره کرم ابریشم –...

کارخانه شهد آب ارومیه 38 ص

کارخانه شهد آب ارومیه 38 ص...

تحقیق درمورد پرورش گاو

تحقیق درمورد پرورش گاو...

تحقیق در مورد سوره فاتحه

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد پرورش و پرواربندی دام 20 ص

تحقیق درمورد پرورش و پرواربندی دام...

کارخانه توس چینی 13ص

کارخانه توس چینی...

دانلود دانلود رایگان قسمت دوازدهم سریال عاشقانه با حجم کم

دانلود دانلود...

تحقیق درمورد پرورش طیور 16 ص

تحقیق درمورد پرورش...

کاربردهای بیوتکنولوژی در ژنتیک و اصلاح دام

کاربردهای بیوتکنولوژی در...

تحقیق در مورد سوره شمس

تحقیق در مورد سوره...

تحقیق درمورد پرورش شتر مرغ 28 ص

تحقیق درمورد پرورش شتر مرغ 28...

کاربرد علم شیمی در علوم36 ص

کاربرد علم شیمی در علوم36 ص...

تحقیق درمورد پرورش بره ها به صورت مصنوعی با استفاده از جایگزین شیر

تحقیق درمورد پرورش بره ها به صورت...

کارآفرینی پرورش ماهی 14 ص

کارآفرینی پرورش ماهی 14 ص...

تحقیق درمورد پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذائی برای حیوانات مزرعه 4ص

تحقیق درمورد پروبیوتیک به...

تحقیق در مورد سوره حمد

تحقیق در مورد سوره حمد...

کارآفرینی طرح تأسیس وراه اندازی شرکت نامداران صنعت 61 ص

کارآفرینی طرح تأسیس...

تحقیق درمورد پرنده شناسی

تحقیق درمورد پرنده شناسی...

دانلود تحقیق در مورد جوش

دانلود تحقیق در مورد جوش...

تحقیق درمورد ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

تحقیق درمورد ویژگیهای چربی...

کارآفرینی تیرچه وبلوک 29 ص

کارآفرینی تیرچه وبلوک 29 ص...

تحقیق در مورد سوره جمعه

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد ویژگیهای پودر پر خوراک دام و طیور

تحقیق درمورد ویژگیهای پودر پر خوراک دام...

تحقیق درمورد نقش پرتئینها در طیور 35 ص

تحقیق درمورد نقش پرتئینها در طیور...

کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم 26 ص

کارآفرینی تولید نخ متوسط تا...

تحقیق در مورد سورئالیسم 16 ص

تحقیق در مورد سورئالیسم 16 ص...

تحقیق درمورد مواد اولیه پروتئین حیوانی در تغذیه طیور 15ص

تحقیق درمورد مواد اولیه پروتئین حیوانی...

دانلود تحقیق در مورد جزوه مبانی مهندسی برق 32 ص

دانلود تحقیق در...

تحقیق درمورد مواد اولیه پروتئین حیوانی در تغذیه طیور 14ص

تحقیق درمورد مواد اولیه پروتئین حیوانی در...

کارآفرینی تولید خیار شور 34 ص

کارآفرینی تولید خیار شور...

تحقیق در مورد سوالات قارچ

تحقیق در مورد سوالات قارچ...

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بوقلمون

تحقیق درمورد مقدمه...

کارآفرینی آموزشگاه زبان خارجی 32 ص

کارآفرینی آموزشگاه زبان خارجی...

تحقیق درمورد معرفی نژادهای گاوهای بومی ایران 8ص

تحقیق درمورد معرفی نژادهای گاوهای بومی...

کارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه 33 ص

کارآفرینی کارخانه تولید...

دانلود تحقیق در مورد جزوه درس ساختار و زبان ماشین

دانلود تحقیق در مورد جزوه درس ساختار...

تحقیق درمورد مسمومیت نیتراتی در نشخوار کنندگان

تحقیق درمورد مسمومیت نیتراتی...

تحقیق در مورد سوالات قارچ 14 ص

تحقیق در مورد سوالات...

کاتالیزور زایکلر

کاتالیزور زایکلر...

تحقیق درمورد مروری بر کاربردهای مواد جانبی حاصل از کارخانجات چرم و سالامبور در تغذیه طیور گوشتی

تحقیق درمورد مروری...

قوه قضاییه در یک نگاه 10ص

قوه قضاییه در یک...

تحقیق درمورد مرغداری 10ص

تحقیق درمورد مرغداری 10ص...

تحقیق در مورد سوالات درس بیوشیمی رشته ی کشاورزی

تحقیق در مورد سوالات...

تحقیق درمورد مدیریت پرورش جوجه بوقلمون

تحقیق درمورد مدیریت پرورش جوجه بوقلمون...

چگونگی پیدایش زمین و حیات بر روی آن
چک از دیدگاه کیفری 5 ص
چک ، سفته و ظهر نویسی 30 ص
چک 10ص
چپ انقلابی و تشکلات کارگری
ماست 5ص
چربی
یون
شرکت پیشتاز قطعه سناباد ( M S T GROUP ) 109 ص
کنسرو سازی 63 ص
کنسرو سازی 63 ص
چگونگی پیدایش زمین و حیات بر روی آن

کلمات کلیدی :میzwnj شود اصلی ترین پخت نان نانzwnj های ماشینی پخت نان توسط های ماشینی میzwnj باشد مادة غذایی میzwnj خانواده غذایی نانzwnj ماشینی ضایعات کیفیت
  • ۹۶/۰۷/۲۸
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی